Klubb Lilla Gubben

Premiär för klubb Lilla Gubben i moments foajé. Live: KNASH och Transit Club.

Lilla Gubben är din räddare i nöden och din nya bästa vän som lite då och då kommer ställa till till med oförglömliga och intima livespelningar på underbara moment:teater i Gubbängen 💘
Premiären äger rum i foajén på moment den 23 oktober och gästas av inga mindre än KNASH och Transit Club! Öl och vin finns till försäljning.
100kr fullpris / 80kr student, pensionär, låg inkomst (+ serviceavgift): https://bit.ly/klubblillagubben
Endast 55 biljetter finns till försäljning så vänta inte med att slå till!
✩✩✩✩
KNASH är ett sex kvinnor starkt band från Stockholm. Bandet levererar låtar om kassa vänskaper, allmänna livsråd och sexistiska idioter med sin melodiösa in-your-face partypunk med pop och soul-influenser. KNASH har bland annat kallats ”…en sida av svensk popmusik som i brist på bättre termer närmast kan beskrivas som fantastisk” i en recension av Zero Magazine.
✩✩✩✩
Transit Club har gjort sig ett namn med både hjärtskärande break-up anthems och episka refränger. Med hjärtat placerat någonstans mellan Ottawa och Stockholm blandar Kanada-födda frontfiguren Steve Motion sitt känsliga låtskrivande med en fingertoppskänsla för sing-along hits.

Transit Club debuterade med singeln ”Garden” hösten 2018 som spred sig som en löpeld över internet och har i skrivande stund streamats närmare 300.000 gånger. Bandet har efter debuten släppt flertalet singlar som uppmärksammats på bloggar och spellistor världen över. 

Lyssna på Transit Club: https://bit.ly/Transitclub
https://www.facebook.com/transitclubomg
https://www.instagram.com/transitclubomg/
✩✩✩✩

Vi vill att alla ska kunna gå på konsert och därför finns biljetter till rabatterat pris för studenter, pensionärer och dig som har låg inkomst. Däremot: OM du har möjlighet får du gärna betala fullpris, eftersom att allt överskott från biljettintäkterna delas mellan medverkande band och framtida klubbkvällar ❤
Kom ihåg: Även fast restriktionerna lättar och vi alla är glada över det, så tvätta händerna ofta och noga, och stanna hemma om du känner sjukdomssymptom så att vi kan få den bästa möjliga kvällen tillsammans! Lilla Gubben längtar efter att ses!
Affisch av Amanda Jonsson (@amandajonsson_art)
I samarbete med Sensus.